Velkommen til Madservice
Der er 4 kommunale køkkener på ældreområdet i Roskilde Kommune. Personalet består af ernæringsassistenter og husassistenter samt en ernæringsteknolog, som arbejder med kvalitetskontrol og produktudvikling. I samarbejde med HR uddanner køkkenerne også ernæringsassistenter
Køkkenerne laver maden fra bunden af gode økologiske råvare. Alle køkkener har det økologiske sølvmærke, som betyder at 60-90% af maden er økologisk.
Byrådet i Roskilde Kommune har vedtaget Fødevarestrategien 2021-2024, som viser vejen frem mod et mere klimavenligt fødevareforbrug.
Det betyder bl.a., at vi tilbyder mere klimavenlig kost i form af vegetariske retter, mere fjerkræ og mindre kalv og oksekød. Derudover har vi fokus på at minimere madspild.
Det er vigtigt, at borgerne oplever måltidet som et af dagens højdepunkter.
Vi serverer traditionelle danske retter med et moderne tvist. Derudover har vi fokus på højtider og andre mærkedage.
I Madservice arbejder vi målrettet med sensorik, smag og kvalitet, og der er dagligt smagsvurdering af måltidets kulinariske kvalitet.
Med venlig hilsen
Kostleder
Pia Fastholm