Om Madservice

Her kan du læse mere om Madservice i Roskilde Kommune.

Velkommen til Madservice

Der er 5 kommunale køkkener på ældreområdet i Roskilde Kommune. Personalet består af ernæringsassistenter og husassistenter, samt en Ernæringsteknolog, som arbejder med kvalitetskontrol og produktudvikling.  I samarbejde med HR uddanner køkkenerne også ernæringsassistenter

Køkkenerne laver maden fra bunden af gode økologiske råvare alle køkkener har det økologiske sølvmærke, som betyder at 60-90 % af maden er økologisk. 

Byrådet i Roskilde kommune vedtog Fødevarestrategien 2021-2024, som viser vejen frem mod et mere klimavenlig fødevareforbrug.
det betyder bl.a at vi tilbyder mere klimavenlig kost som vegetariske retter, mere fjerkræ og mindre kalv og oksekød. derudover har vi fokus på at minimere madspild. 

Det er vigtigt at borgerne oplever måltidet som et af dagens højdepunkter, vi serverer traditionelle danske retter med et moderne tvist. Derudover har vi fokus på højtider og andre mærkedage.

I Madservice arbejder vi målrettet med sensorik, smag og kvalitet, og der er dagligt smagsvurdering af måltidets kulinariske kvalitet.

Med Venlig Hilsen 

Kostleder
Pia Fastholm